Ulei esential de grapefruit – 10 ml – Mayam

  • Livrare rapida!

    Primesti produsele in 3 zile lucratoare!
  • Retur 30 zile!

    Politica de returnare!
  • Autenticitate!

    Vindem doar produse 100% autentice!
  • Shopping securizat!

    Datele tale sunt protejate!

17.00 lei

Specificatii

ProducatorMayam;       |     Greutate-10 ml     |     ;  TVA  19% inclus in pret;
Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
Este util pentru tenul gras, congestionat, curățarea pielii și în aplicații pentru un scalp sănătos. Acționează eficace aplicat în zonele cu retenție de apă și celulită. Parfumul său aduce optimism și prospețime

Descriere

Ulei esential de grapefruit – 10 ml – Mayam

Ulei esențial de Grapefruit – descriere, recomandări
Grapefruitul este nativ în Asia și Indiile de Vest, cultivat în special în Statele Unite, America de sud, Brazilia și Israel. Copacul de aproximativ 10 metri are frunze lucioase, flori albe și fructe mari, de la galben pal până la roz în funcție de soi. Fructele sunt așezate în formă de ciorchine, din englezescul „grape” derivându-i astfel numele. Glandele uleioase se regăsesc în coaja proaspătă a fructului, din care se presează uleiul esențial.
Uleiul esențial de grapefruit este util în cosmetică îndeosebi pentru tenul gras, curățarea pielii și scalpului. Acționează eficace aplicat în zonele cu retenție de apă și celulită. Parfumul său agreabil aduce optimism și prospețime.
Metoda de obținere: prin presare la rece din coaja fructului
Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, vâscozitate redusă
Descrierea olfactivă: miros fructat, acidulat, revigorant
Ingrediente (INCI): citrus paradisi peel oil
Proprietăți – ulei esential de grapefruit
  • lipolitic, ajută la scăderea grăsimii din celulele adipoase
  • drenant, stimulează circulația limfatică și reducerea retențiilor de apă
  • astringent pentru piele
  • îmbunătățește condiția tenului mixt, gras, acneic
  • fortifiant capilar, ajută la însănătoșirea scalpului și combaterea căderii părului
  • împropsătează aerul, antiseptic
  • pozitivant, relaxant
  • echilibrează sistemul nervos
Recomandări, aplicații-ulei esential de grapefruit
  • ten mixt, gras, acneic, congestionat
  • celulită, depozite inestetice de grăsime subcutanată
  • edeme, retenții de apă
  • îngrijirea și curățarea scalpului
  • împrospătarea aerului, a așternuturilor și lenjeriei
  • esență cu note de vârf pentru prepararea parfumurilor
  • difuzare în încăperi
Cum se folosește si în ce este util: pentru tenul gras, congestionat, curățarea pielii și în aplicații pentru un scalp sănătos. Acționează eficace aplicat în zonele cu retenție de apă și celulită. Parfumul său aduce optimism și prospețimeosmetică și aromaterapie
  • ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor, a produselor aromaterapeutice și de parfumerie
  • nu se aplică pur pe piele
  • dozaj uzual recomandat în compoziții cosmetice 0,5-2%
  • diluat în ulei vegetal pentru masaje anticelulitice, drenante, până la 5 ml pentru 100 ml ulei vegetal
  • ca ingredient pentru creme, balsamuri, geluri, șampoane, loțiuni capilare, cleansere
  • se poate include în baza de cremă din oferta noastră
  • diluat în alcool și apă, pulverizat pe așternuturi și rufe
  • difuzat în aer pentru împrospătare, ameliorarea stărilor de stres și crearea unui mediu pozitivant

Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
Date de siguranță, precauții în utilizare:
  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • este un ulei ce conține în mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat în cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, în afara celor care se clătesc de pe piele
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trim I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut
Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor Mayam sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 

 

Mai multe produse Mayam gasiti aici!

Informații suplimentare

Afectiuni

Brand

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei esential de grapefruit – 10 ml – Mayam”

S-ar putea să-ți placă și…

  • extract de iedera

    Extract de iedera Bio – 10 ml – Mayam

    ProducatorMayam;       |     Greutate-10 ml     |     ;  TVA  19% inclus in pret;
    Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
    10.00 lei
  • unt de cacao

    Unt de cacao ECO/BIO – 100 ml – Mayam

    ProducatorMayam;       |     Greutate-100 ml     |     ;  TVA  19% inclus in pret;
    Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
    Se regăsește în compoziția a nenumărate produse cosmetice datorită conținutului bogat în substanțe nutritive, polifenoli, antioxidanți și vitamine. Cu aroma sa fină, specifică și textura foarte plăcută, untul de cacao aduce o serie de beneficii pentru piele.
    14.99 lei
  • unt de cafea

    Unt de cafea – 100 ml- Mayam

    ProducatorMayam;       |     Greutate-100 ml     |     ;  TVA  19% inclus in pret;
    Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
    Cu aroma sa specifică și o textură cremoasă agreabilă, untul de cafea aduce un aport de antioxidanți și substanțe nutritive benefice pielii, fiind folosit în tratamente anti-celulitice, anti-aging, anticearcăn, vergeturi și pentru pielea uscată. Se poate folosi simplu sau ca ingredient în creme, balsam de buze, săpunuri.
    37.99 lei
  • Ulei caprilis – 100 ml – Mayam

    ProducatorMayam;       |     Greutate-100 ml     |     ;  TVA  19% inclus in pret;
    Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
    Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.
    20.00 lei 23.99 lei