Ulei de sofranel – 100 ml – Mayam

  • Livrare rapida!

    Primesti produsele in 3 zile lucratoare!
  • Retur 30 zile!

    Politica de returnare!
  • Autenticitate!

    Vindem doar produse 100% autentice!
  • Shopping securizat!

    Datele tale sunt protejate!

14.00 lei

Specificatii

ProducatorMayam;       |     Greutate-100 ml     |     ;  TVA  19% inclus in pret;
Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
Un ulei bogat în acizi grași poli-nesaturați, vitamine și antioxidanți, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator și anti-age. Este util îndeosebi pentru pielea uscată, tenul matur, cearcăne, pielea afectată de roșeață, cuperoză, rozacee și pentru îngrijirea părului.

Descriere

Ulei de sofranel – 100 ml – Mayam

Ulei de sofranel – descriere, recomandări

Un ulei bogat în acizi grași polinesaturați, vitamine și antioxidanți, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator și anti-age. Este util îndeosebi pentru pielea uscată, tenul matur, cearcăne, pielea afectată de roșeață, cuperoză, rozacee și pentru îngrijirea părului.
Are o textură ușoară, nu lasă film gras pe piele. Este o sursă bogată de acid linoleic (omega-6), vitamina K, E și antioxidanți.
Metoda de obținere: prin extracție/presare din semințele plantei, urmată de rafinare pentru deceruire și dezodorizare
Proprietăți organoleptice: lichid uleios clar, culoare ușor gălbuie, miros slab specific
Ingrediente (INCI): carthamus tinctorius seed oil
Proprietăți-ulei de șofrănel
  • emolient, nutritiv, prezervă stratul lipidic al pielii
  • ajută la menținerea hidratării cutanate
  • acționează împotriva cuperozei datorită conținutului în vitamina K
  • reduce roșeața și contribuie la repararea pielii
  • are textură lejeră, se absoarbe ușor în piele
  • antioxidant și anti-aging, combate îmbătrânirea pielii
  • regenerator, restructurant, sporește elasticitatea pielii
  • protejează părul de acțiunea radicalilor liberi și de deshidratare
  • hrănește fibra capilară și-i conferă un aspect sănătos
Recomandări, aplicații-ulei de sofranel
  • îngrijirea oricărui tip de ten, în special a celui matur
  • în caz de cearcăne, roșeață, cuperoză, rozacee
  • îngrijirea pielii uscate, deteriorate, sensibile
  • piele lipsită de elasticitate și fermitate
  • îngrijirea și înfrumusețarea părului
  • păr uscat, fire deteriorate, căderea părului
Mod de utilizare în cosmetică
  • aplicat ca atare pe pielea proaspăt igienizată și încă ușor umedă
  • aplicat ca atare pe vârful firelor de păr uscate, deteriorate
  • în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau diverse extracte în funcție de necesitățile pielii
  • pentru formularea de creme și seruri pentru contur de ochi
  • ca ingredient în cremele anti-aging
  • ca ingredient în cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, sensibil sau uscat
  • ca ingredient în cremă, lapte sau unt de corp
  • ca ingredient în creme pentru pielea sensibilă, deteriorată
  • pentru formularea cremelor cu acțiune anti-cuperoză
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și seruri capilare, balsam sau mască de păr

Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C, ferit de razele solare
Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 

 

Mai multe produse Mayam gasiti aici!

Informații suplimentare

Afectiuni

Brand

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei de sofranel – 100 ml – Mayam”

S-ar putea să-ți placă și…

  • ulei esential de arbore de ceai

    Ulei esential de arbore de ceai (Tea Tree) Bio – 10 ml – Mayam

    ProducatorMayam;       |     Greutate-10 ml     |     ;  TVA  19% inclus in pret;
    Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
    Poate fi considerat un produs indispensabil din trusa de îngrijire a familiei, fiind de mare ajutor în caz de infecții virale și bacteriene. Este purifiant, antiseptic și poate fi aplicat cu moderație inclusiv la copiii mici. Este folosit cu succes în caz de acnee, abcese, erupții, herpes, negi.
    16.00 lei
  • ulei de galbenele

    Ulei de galbenele – 50 ml – Mayam

    Producator-Mayam;    |     Greutate-50 ml     |     TVA 9% inclus in pret;   
    Pret de livrare: 17 lei;    Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;    Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
    Recunoscut pentru efectul antiinflamator și reparator al pielii, este folosit pentru calmarea iritațiilor, îngrijirea pielii sensibile, a pielii afectate de roșeață, cuperoză, eczeme sau arsuri solare.
    11.00 lei
  • ulei de migdale

    Ulei de migdale Bio virgin – 100 ml – Mayam

    ProducatorMayam;       |     Greutate-100 ml     |     ;  TVA  19% inclus in pret;
    Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
    Este unul din cele mai răspândite uleiuri vegetale, bun emolient, delicat, fin, hrănitor și calmant, folosit pentru îngrijirea pielii în general, pentru masaj corporal sau facial, benefic pentru pielea uscată, iritată sau sensibilă în particular.
    26.50 lei
  • ulei din seminte de struguri

    Ulei din seminte de struguri – 100ml – Mayam

    ProducatorMayam;       |     Greutate-100 ml     |     ;  TVA  19% inclus in pret;
    Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
    Este un ulei ușor, penetrant, o sursă bogată de compuși fenolici și acid linoleic cu proprietăți de regenerare și restructurare cutanată. Emolient, antioxidant și nutritiv, aduce beneficii pielii și părului deopotrivă.
    12.00 lei