Ulei de cocos pentru uz cosmetic – 200g/220ml – Niavis

  • Livrare rapida!

    Primesti produsele in 3 zile lucratoare!
  • Retur 30 zile!

    Politica de returnare!
  • Autenticitate!

    Vindem doar produse 100% autentice!
  • Shopping securizat!

    Datele tale sunt protejate!

24.00 lei

Specificatii

Producator-Niavis;       |     Greutate-200g/220ml     |        TVA  inclus in pret;
Pret de livrare: 17 lei;    Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;    Timp de livrare: 2-3 zile lucratoare;
PRODUS NATURAL!               NON GMO!                PRESAT LA RECE!

Descriere

Ulei de cocos pentru uz cosmetic – 200g/220ml – Niavis

 

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in industria cosmetica  datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza.

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Proprietăți și beneficii

  • 100% NATURAL 
  • FARA PARABENI
  • NON – GMO
  • PRESAT LA RECE
  • FAIR TRADE

Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent în oxidare, rezistent la rancezire, avand o durată de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani.

Ingrediente:

100% ulei de cocos  extra virgin, obținut prin presare la rece

 

 

Mai multe produse Niavis gasiti aici!

Informații suplimentare

Afectiuni

Brand

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei de cocos pentru uz cosmetic – 200g/220ml – Niavis”

S-ar putea să-ți placă și…